Visie en missie

Maan Special Products is onderdeel van de Maan Group. De Group bestaat uit 3 onderdelen: Maan Research & Development, Maan Engineering en Maan Special Products. De kracht van de Group is het omzetten van innovatieve vragen op het gebied van lijmverbinding, hechting en oppervlaktebehandeling in praktische oplossingen. Dit kan dankzij de mix van ontwikkeling, machinebouw en productie. Alles in eigen huis.

 

De droom van Maan Group is om alle materiële verbindingen, op een duurzame manier, mogelijk te maken door middel van lijm- en oppervlaktechniek.

 

Klanten van Maan hebben regelmatig zeer specifieke productie- en assemblagevraagstukken, waarbij de verlijming aan zeer hoge eisen moet voldoen. Maan Special Products beantwoordt ze door ze te produceren.

Door steeds te investeren in nieuwe productiemethoden en innovatief met vraagstukken om te gaan, presteert Maan Special Products het om aan de hoogste eisen van klanten te voldoen. Het resulteert in de visie van Maan Special Products:

 

Middels nauwkeurige belijming en/of oppervlaktebehandeling het onmogelijke praktisch uitvoerbaar maken. Doordat wij ‘inhouse’ het product daadwerkelijk produceren, in een geconditioneerde omgeving, zijn we in staat interessante kansen voor organisaties te creëren.

 

Maan Special Products heeft de ambitie om deze visie zo dicht mogelijk te benaderen en op deze manier bij te dragen aan de activiteiten van Maan Group. Hoe specifieker de belijming, hoe specifieker het productieproces, hoe enthousiaster Maan Special Products.

nl