Bedrijfsinformatie

Maan Special Products is de productietak binnen de Maan Group. Hier realiseren we precisie belijmingen. Na een optimale voorbehandeling van het product, volgt een nauwkeurig gedoseerde lijmlaag.

 

Precisie

‘Precisie’ is het kernwoord bij alle opdrachten die Maan Special Products uitvoert. Lijmdikte, positionering van een sticker of afmeting van een lijmproduct? Maan Special Products vervaardigt uw product altijd met uiterste precisie.

 

Folies en films

De specialiteit van Maan Special Products is het zeer nauwkeurig en gedoseerd belijmen van folies en het produceren van lijmfilms. Voor deze producten gebruiken we altijd Hotmelt.

Lees bij ’Onze producten’ meer over deze hoogwaardige producten.

 

 

Cleanrooms

De productie kan in een cleanroom-omgeving plaats vinden. Hier oefenen we invloed uit op de luchtvochtigheid, temperatuur en hygiëne van de omgeving. Het stelt ons in staat uw producten met de grootst mogelijke zorg en onder de beste omstandigheden te produceren.

 

Oppervlakbehandeling

Voor een optimale verlijming kunnen we het te belijmen product voorbehandelen. Maan Special Products heeft de kennis en de apparatuur in huis om uw product te behandelen met Plasma, Corona, CVD, laser of een andere passende methode.

 

De kracht van de Group

U wilt een specifiek product vervaardigen? Samen met Maan Engineering ontwikkelen we een op maat gemaakte machine.


nl