Visie en missie

Maan Special Products is onderdeel van Maan Group Raalte. Maan Group bestaat uit vier onderdelen: Maan Research & Development, Maan Engineering, Maan Special Products en M-cube Hotmelt Solutions

Alles in eigen huis
De kracht van Maan Group is het omzetten van innovatieve vragen op het gebied van lijmverbinding, hechting en oppervlaktebehandeling in praktische oplossingen. Dit kan dankzij de mix van ontwikkeling, machinebouw en productie.

De droom van Maan Group is om alle materiële verbindingen, op een duurzame manier, mogelijk te maken door middel van lijm- en oppervlaktechniek.

Klanten van Maan hebben regelmatig zeer specifieke productie- en assemblagevraagstukken, waarbij de verlijming en lijmverbinding aan zeer hoge eisen moet voldoen. Maan Special Products beantwoordt ze door ze te produceren.
Door steeds te investeren in nieuwe productiemethoden en innovatief met vraagstukken om te gaan, presteert Maan Special Products het om aan de hoogste eisen van klanten te voldoen. Het resulteert in de visie van Maan Special Products:

Middels nauwkeurige belijming en/of oppervlaktebehandeling het onmogelijke praktisch uitvoerbaar maken. Doordat wij ‘inhouse’ het product daadwerkelijk produceren, in een geconditioneerde omgeving, zijn we in staat interessante kansen voor organisaties te creëren.

Maan Special Products heeft de ambitie om deze visie zo dicht mogelijk te benaderen en op deze manier bij te dragen aan de activiteiten van Maan Group. Hoe specifieker de belijming en lijmverbinding, hoe specifieker het productieproces, hoe enthousiaster Maan Special Products.

ISO 9001
Om aan de hoge eisen (kwaliteit en levertijd) van de klant te voldoen stellen wij hoge eisen aan onze organisatie. Om dit te kunnen borgen en continu te verbeteren hebben we besloten om met ons kwaliteitssysteem te voldoen aan de ISO9001 standaard.

 

 

ennl