Bedrijfsinformatie

Lijmen, coaten en precisie. Daar staat Maan Special Products voor. Maan Special Products is de productietak binnen Maan Group.
U kunt bij ons terecht voor precisietechnologie op het gebied van belijming en -coating van uw producten of halffabricaten. Na een optimale voorbehandeling van het product, volgt een nauwkeurig gedoseerde lijmlaag.

Precisietechnologie
‘Precisie’ is het kernwoord bij alle opdrachten die Maan Special Products uitvoert. Lijmdikte, positionering van een sticker of afmeting van een lijmproduct? Maan Special Products vervaardigt uw product altijd met uiterste precisie, al vanaf 5 micrometer.

Folies en films
De specialiteit van Maan Special Products is het zeer nauwkeurig en gedoseerd belijmen van folies en het produceren van lijmfilms. Voor deze producten gebruiken we altijd hotmelt. Onder ’Onze producten’ vindt u meer informatie over de vertaling van deze precisietechnologie in hoogwaardige producten.

Cleanrooms
De productie kan in een cleanroom-omgeving worden verricht. Maan Special Products heeft meerdere cleanrooms tot haar beschikking. In onze cleanrooms oefenen we invloed uit op de luchtvochtigheid, temperatuur en hygiëne van de omgeving. Hierdoor zijn we in staat om uw producten met de grootst mogelijke zorg en onder de beste omstandigheden te produceren.

Oppervlaktebehandeling
Voor een optimale verlijming kunnen we het te belijmen product voorbehandelen. Maan Special Products heeft de kennis en de apparatuur in huis om uw product te behandelen met Plasma, Corona, CVD, laser of een andere passende methode.

De kracht van Maan Group 
U wilt een specifiek product vervaardigen? Samen met Maan Engineering ontwikkelen we een op maat gemaakte machine.

ennl